ДОБРЕ ДОШЛИ В PRODAI.BG - БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА НОВА И С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ

Prodai.bg -  нови с транспортни дефекти

Меню
media

Какво трябва да знаем, преди да си купим хладилник?

Съществуването на едно домакинство без хладилник, особено в летните горещини, би било истинско предизвикателство. Към днешна дата ни е трудно да си представим как са се справяли предците ни столетия назад, без помощта на съвременните технически изобретения, които толкова много улесняват бита ни. Но е факт, че хладилникът е един от уредите, за които следва да бъдем особено благодарни на техническия прогрес.
Когато избирате хладилник за вашия дом, трябва да се съобразите с някои обстоятелства и да  имате предвид всички основни характеристики и особености на уреда, който избирате. Няколко са най-важните моменти, върху които да насочите вниманието си, за на бъде успешна покупката ви. А когато говорим за едра бяла техника, добре знаем, че инвестициите са сериозни. Затова и допускането на грешки, които лесно могат да бъдат избегнати посредством предварително проучване и планиране, не е особено целесъобразно. Днес ви представяме няколко полезни напътствия и съвети, към които да се придържате при покупка на хладилник за вашия дом.


1.    Дефинирайте конкретния вид хладилник, от който се нуждаете

Преди да пристъпите към самата покупка, трябва да сте наясно какъв е типът хладилник, от който се нуждаете. Бъдете сигурни, че сте наясно с основните разлики между стандартните хладилници и хладилниците за вграждане.  Ако ви е необходим хладилник с фризер, преценете дали предпочитате фризерът да бъде в горната, или в долната част. Ние препоръчваме той да бъде в долната част, тъй като така ще имате повече пространство и по-лесен достъп до охладените продукти, които ежедневно ползвате. Един от най-практичните модели, които предлагаме, е Хладилник Whirlpool ARC 5570. Изключително удобен и икономичен, на повече от достъпна цена, той ви дава сигурност и качествено съхранение на всички хранителни продукти .


2.    Преценете добре размерите
Ако семейството ви е многолюдно и се радвате на просторен дом с голяма кухня, тогава ви е необходим по-обемен хладилник, с по-голям капацитет. Идеален би бил side by side вариант, или т.нар. двукрилен модел хладилник. Ако размерите на кухнята ви позволяват, съветваме ви да се доверите на изключителния Хладилник Siemens 604L KA60NA40-2. С него получавате огромно пространство за съхранение и охлаждане, включително фризер за дълбоко замразяване. Имате възможността да регулирате температурата в различните му части, благодарение на дигитален контролен панел. Освен това е свръх икономичен, безшумен, снабден е с ледогенератор и диспенсър за вода.


3.    Помислете кои точно функции и екстри са важни за вас
Повечето големите електроуреди често са „натоварени“ с куп екстри, които в повечето случаи не служат за нищо друго, освен да оправдаят неразумно високите им цени. При нас, тъкмо напротив, получавате качество на изключително достъпни цена. Затова съвсем приятелски ви съветваме да не разхищавате средства за модели с безброй ненужни екстри. Едва ли ви е нужен хладилник с автоматично отварящи се врати и сензор за наблюдение на околната среда. Но пък от друга страна е хубаво той да има no frost система и функция за сигнализиране при отворена врата. Затова помислете кои функции реално ще ви служат и наистина ще се възползвате от тях. Перфектният модел с идеално съотношение цена-качество, който имаме в наличност, е страхотен хладилник с фризер Siemens. Tой е с компактни размери, но за сметка на това с достатъчен за едно домакинство капацитет, разполага с отделение за плодове и зеленчуци, както и с част за дълбоко замразяване.  


4.    Видът затваряне е от значение

Друга основна характеристика, която е обект на индивидуални предпочитания, е типът отваряне на вратата. Съобразете го с мястото, на което ще бъде поставен хладилника и преценете какви точно мебели ще има наоколо. Ако хладилникът ви е с отваряне надясно и е поставен в ляво от кухненския плот, например, рискувате да се удряте в него всеки път, когато го отворите. Ако пък сте левичари, със сигурност бихте предпочели хладилник с отваряне наляво. За вас имаме идеалното решение - Хладилник AEG 4082. Той е функционален и стабилен, снабден е с дигитален контролен панел, фризер и голям брой отделения за съхранение на хранителните продукти.
    За финал ще ви посъветваме да инвестирате (макар и малко повече) в енергоспестяващ модел хладилник. Трудно е да контролираме потреблението на електроенергия в домакинството, особено имайки предвид грижите и потребностите на децата. Затова пазарувайте мъдро!

Автор: Таня Маринова

Свързани Продукти

За Контакти