ДОБРЕ ДОШЛИ В PRODAI.BG - БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА НОВА И С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ

Prodai.bg -  нови с транспортни дефекти

Меню
media

Докато преди няколко десетилетия да имаш съдомиялна у дома се считаше за върховен лукс, днес този уред е достъпен и доста популярен помощник на съвременната домакиня. Вече не е необходимо да стоите с часове пред мивката, след като гостите си тръгнат. Всички ваши усилия се състоят само в натискане на едно-единствено копче.

Докато машината върши една от най-досадните домакински дейности, вие може да гледате филм, да четете списание или да се отдадете на хобито си. Край на сапунената пяна, която стига до лактите, на ожулените от търкане тигани и на загорелите тенджери. Съдомиялната ще измие перфектно всички съдове бързо и ефикасно, докато вие пестите усилия и печелите време за по-приятни занимания. Но не само тези са ползите от уреда. По-долу сме посочили всички останали причини, поради които съдомиялната машина трябва да намери място и във вашата кухня. Убедете се сами защо този уред прави всичко по-лесно и:


1.   По-бързо – както вече споменахме, докато съдовете се мият, вие имате достатъчно време, което да посветите на по-продуктивни и значими дейности. Можете да довършите онзи служебен проект, който виси от дни в to-do list-a ви от дни или да прекарате повече време с децата. Съдомиялната ще измие всички мръсни чаши, чинии и прибори, докато вие се забавлявате и играете на любимата си семейна игра например. Звучи страхотно, нали?  


2.   По-икономично – със закупуването на съдомиялна, вие всъщност допринасяте с грижа за околната среда. Измиващият препарат за съдомиялна има много по-малко или почти никакво съдържание на фосфати, в сравнение със същото количество препарат за съдове, който използваме за ръчно измиване. Няма нужда дори да споменаваме за огромното количество вода, което ще спестите. Годишният ви разход на вода ще намалее със стотици левове и то благодарение на един-единствен уред. Съдомиялна AEG FAVORIT F56322IMO  е един от най-качествените и икономични уреди, които предлагаме в секция: „Съдомиялни за вграждане“. Обърнете й внимание!


3.   По-чисто – колкото и често да подменяте гъбичката, с която миете съдовете у дома, по нея винаги остават бактерии и микроорганизми. А вие ги разнасяте върху чиниите, чашите и приборите за хранене, всеки път когато ги миете на ръка. Можете да ги измиете няколко пъти, но те пак няма да бъдат толкова чисти, колкото биха били след един цикъл в съдомиялна. С точно количество препарат и гореща вода, машината измива до съвършенство дори засъхнала мръсотия и мазнини -  нещо, което с ръчно измиване трудно ще ви се удаде. А хигиената, съгласете се, е изключително важна за здравето на семейството. Съдомиялна Siemens SD6P1S е една от най-ефективните, с които разполагаме, а сега е на изключително достъпна цена.

4.   По-подредено - с една такава придобивка ще забравите за купищата чинии в мивката, както и тези, които често оставяме неизмити в хладилника или на масата, с една хапка в тях. Сега те няма да се превръщат в потенциални развъдници на бактерии, защото съвършеното им измиване вече няма да е ваша грижа. Домът ви ще бъде по-чист, по-подреден, по-спретнат и уютен. Всичко, което трябва да направите, е само да изберете перфектната за вашия дом съдомиялна.

5.    По-безопасно – когато миете съдовете на ръка, винаги има риск да ви се изплъзнат от ръката. Да счупите любимата си чаша за кафе със сигурност не носи приятна емоция. Това няма защо да ви притеснява повече. В съдомиялната всички съдове се подреждат прилежно, стоят стабилно и се измиват безупречно, без излишни усилия и безпокойство.

Към днешна дата времето е най-ценната и конвертируема „валута“. Затова инвестирайте средства в уред, които ще ви спести  време. Сделката си заслужава!

Свързани Продукти

За Контакти