ДОБРЕ ДОШЛИ В PRODAI.BG - БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА НОВА И С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ

Prodai.bg -  нови с транспортни дефекти

Меню
media

Днес ще обсъдим основната разлика между уредите за приготвяне на любимата ви напитка. Ще разгледаме някои минимални детайли, които оказват значително влияние върху крайния резултат. Важно е да сте информирани преди да решите дали посредством кафеварка, или „хай-енд“ кафемашина ще правите живителната напитка, с която стартира всеки ваш ден. Нека си признаем, че освен цената, съществените различия откриваме и по отношение на техните функции и възможности. Нека ги разгледаме и обсъдим по-обстойно.

Кафеварката е значително по-лека и маневрена. Освен това е по-практична и компактна опция, ако се налага да пестите пространство. Благодарение на скромните си размери тя не заема много място. Разликата в цената е също драстична, така че това е добра възможност, ако в момента бюджетът ви не позволява по-сериозно разточителство. Ако живеете сами или с партньор, препоръчваме удобната и лека кафеварка Тec Star. С нея ще се радвате на винаги прясно и ароматно кафе, приготвено буквално за минути. 

От същата марка предлагаме и по-бюджетен вариант на евтина, но качествена кафеварка за вашия дом. Целият процес на приготвяне на кафе с този уред е максимално улеснен дотолкова, че не би затруднил и малко дете. За разлика от кафемашината обаче, кафеварката е силно ограничена откъм функции и възможности за вариации на любимата ни ароматна напитка. Това, което тя прави, е буквално да свари кафе, като горещата вода просто преминава през вече смлените зърна и се отича в стъклена кана през специален филтър.

Не така стоят нещата при модерните и функционални кафемашини. Те могат да работят както в полуавтоматичен, така и в напълно автоматичен режим. С тях можем да приготвяме: лате, капучино, еспресо, макиато и много други видове кафе. Автоматичният режим позволява на машината да работи без мануална човешка намеса и да извършва дълъг списък от операции, сред които: да мели кафените зърна, да регулира големината на смлените чистички, да разбива мляко на пяна, да дозира гореща вода, да затопля чашата и пр. Всичко, което трябва да направите, е да я настроите на съответния режим и да се наслаждавате на брилянтните резултати. Няма нужда да споменаваме, че вкусът на кафето, приготвено от току-що смлени зърна, е просто несравним. 

Ако сме успели да ви изкушим, то няма да сгрешите купувайки си невероятната кафемашина Philips Sanseo Viva Cafe HD6554. С нея ще дозирате точно кафето по ваш вкус, ще регулирате интензитета на вкуса, както и височината на струята (за да бъде машината винаги по мярка на любимата ви чаша). А за тези от вас, които са безкомпромисни по отношение на качествения вкус, имаме нещо наистина уникално: кафемашина Philips Sanseo Viva Cafe HD6563 White. Тя не просто ще прави невероятно вкусно и неустоимо ароматно кафе за вас, но с иновативния си дизайн ще бъде истински комплимент към интериора на дома ви. 

Животът е прекалено кратък за мрачни мисли, скучни дрехи и лошо кафе. Осигурете си чаша ароматно блаженство всяка сутрин и се усмихвайте широко на новия ден.


Автор: Таня Маринова

Свързани Продукти

За Контакти