ДОБРЕ ДОШЛИ В PRODAI.BG - БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА ВТОРА УПОТРЕБА

Prodai.bg - Бяла и черна техника втора употреба

Меню
media

Днес ще обсъдим основната разлика между уредите за приготвяне на любимата ви напитка. Ще разгледаме някои минимални детайли, които оказват значително влияние върху крайния резултат. Важно е да сте информирани преди да решите дали посредством кафеварка, или „хай-енд“ кафемашина ще правите живителната напитка, с която стартира всеки ваш ден. Нека си признаем, че освен цената, съществените различия откриваме и по отношение на техните функции и възможности. Нека ги разгледаме и обсъдим по-обстойно.

Кафеварката е значително по-лека и маневрена. Освен това е по-практична и компактна опция, ако се налага да пестите пространство. Благодарение на скромните си размери тя не заема много място. Разликата в цената е също драстична, така че това е добра възможност, ако в момента бюджетът ви не позволява по-сериозно разточителство. Ако живеете сами или с партньор, препоръчваме удобната и лека кафеварка Тec Star. С нея ще се радвате на винаги прясно и ароматно кафе, приготвено буквално за минути. 

От същата марка предлагаме и по-бюджетен вариант на евтина, но качествена кафеварка за вашия дом. Целият процес на приготвяне на кафе с този уред е максимално улеснен дотолкова, че не би затруднил и малко дете. За разлика от кафемашината обаче, кафеварката е силно ограничена откъм функции и възможности за вариации на любимата ни ароматна напитка. Това, което тя прави, е буквално да свари кафе, като горещата вода просто преминава през вече смлените зърна и се отича в стъклена кана през специален филтър.

Не така стоят нещата при модерните и функционални кафемашини. Те могат да работят както в полуавтоматичен, така и в напълно автоматичен режим. С тях можем да приготвяме: лате, капучино, еспресо, макиато и много други видове кафе. Автоматичният режим позволява на машината да работи без мануална човешка намеса и да извършва дълъг списък от операции, сред които: да мели кафените зърна, да регулира големината на смлените чистички, да разбива мляко на пяна, да дозира гореща вода, да затопля чашата и пр. Всичко, което трябва да направите, е да я настроите на съответния режим и да се наслаждавате на брилянтните резултати. Няма нужда да споменаваме, че вкусът на кафето, приготвено от току-що смлени зърна, е просто несравним. 

Ако сме успели да ви изкушим, то няма да сгрешите купувайки си невероятната кафемашина Philips Sanseo Viva Cafe HD6554. С нея ще дозирате точно кафето по ваш вкус, ще регулирате интензитета на вкуса, както и височината на струята (за да бъде машината винаги по мярка на любимата ви чаша). А за тези от вас, които са безкомпромисни по отношение на качествения вкус, имаме нещо наистина уникално: кафемашина Philips Sanseo Viva Cafe HD6563 White. Тя не просто ще прави невероятно вкусно и неустоимо ароматно кафе за вас, но с иновативния си дизайн ще бъде истински комплимент към интериора на дома ви. 

Животът е прекалено кратък за мрачни мисли, скучни дрехи и лошо кафе. Осигурете си чаша ароматно блаженство всяка сутрин и се усмихвайте широко на новия ден.


Автор: Таня Маринова

Свързани Продукти

За Контакти