ДОБРЕ ДОШЛИ В PRODAI.BG - БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА НОВА И С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ

Prodai.bg -  нови с транспортни дефекти

Меню
media

Когато оборудваме своето домакинство често неглижираме ролята на малките електроуреди за сметка на едрата бяла техника, или на черната техника. Факт е обаче, че никоя кухня не би функционирала пълноценно без така наречените „малки помощници“.

Представете си само колко облагодетелствани сме от технологичния прогрес.

Вече не се налага с часове да режем лук, да месим и миксираме продукти на ръка, да стържем твърди плодове и зеленчуци на рендето или да пържим огромни количества картофки на тиган, ако неочаквано ни изненадат гости. За всички тези процедури си имаме под ръка подходящи уреди, които правят живота ни значително по-лек и приятен.

Блендери, мултикукъри, миксери, фритюрници, кухненски роботи -  всички те облекчават неимоверно ежедневните домакински задължения, а ние дотолкова сме ги приели за даденост, че често дори не ги забелязваме.А вече е толкова лесно да приготвите любимата си здравословна салата само за няколко минути.

Защо да губите време в безкрайно и уморително кълцане и настъргване, когато с новото електрическо ренде Gourmetmaxx SM867 салатата се приготвя сама, без никакви усилия.

Няма нужда дори да споменаваме фактът, че с него си спестявате хаоса и неразборията, защото готовите зеленчуци се съхраняват в компактен контейнер с обем 2.8 литра. А с електрическо ренде Unold Spiral Cutter можете да развихрите въображението си до неподозирани висоти.

Благодарение на разнообразните приставки можете да нарежете плодовете и зеленчуците в различни форми, и така да приготвите не само вкусни и здравословни, но и естетически издържани ястия.Сега си представете ситуация: петък вечер, вече сте по пижама и подремвате пред телевизора, когато се звъни на вратата, а вие сте абсолютно неподготвени за щурата група от приятели, които са решили да ви изненадат.

Вместо да се паникьосвате, просто включвате рендето и нарязвате картофки, а невероятният фритюрник Quigg Digital 1300W MD 18415 ще свърши всичко останало, докато вие се наслаждавате на вечерта с чаша студена бира в ръка.

Най-хубавото на този фритюрник не са 8-те програми, температурния диапазон 80 - 200 ° C, мощността или дигиталния контролен панел, a фактът, че с него приготвяте храната без капка мазнина. Няма по-здравословен начин за приготвяне на пържени картофки, а всъщност без пържене.

И като заговорихме за здравословно готвене,  мултикукърът New Cook 3D е идеалното решение на всички ваши кулинарни неволи. С 10-те му програми можете да готвите вкусно и разнообразно всеки ден, докато четете любимата си книга, работите от вкъщи, гледате филм или просто релаксирате.

Пържене, варене, печене, задушаване, претопляне -  няма предизвикателство, с което мултикукърът да не може да се справи. А с  Gourmetmaxx Thermo Multicooker 9in1 имате дори функция за месене. Т

ака приготвяте без усилие всякакви тестени изделия отново без или с минимални количества мазнина. С този невероятен продукт получавате и кана за блендер, накрайници за смесване, приставка за готвене на пара и други практични приспособления. Вече не е нужно да губите ценни часове над готварския плот, защото уредът върши всичко вместо вас, а вие можете да посветите времето си на семейството или на любимото си хоби. Какво по-хубаво от това?

Разумно похарчените средства не са загуба, а ценна инвестиция. Инвестирайте в най-добрите средства за приготвяне на здравословна храна и спечелете време!

Автор: Таня Маринова

Свързани Продукти

За Контакти