Сушилня HOOVER  H-DRY 500

Сушилня HOOVER H-DRY 500

569.00 лв

(В наличност)

Previous

Сушилня BEKO DV8120N

Previous

Сушилня Samsung DV91TA040AE/EG

Сушилня HOOVER H-DRY 500

Производител: Hoover
Код на продукта: H-DRY 500
Наличност: В наличност
569.00 лв

Количество:

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 198.58 лв.

3 x 198.58 лв.

Състояние : НОВО С ТРАНСПОРТЕН ДЕФЕКТ


Марка : HOOVER  


Капацитет : 10  килограма


Цвят бял


Захранван с най -добрата технология , новият Hoover H-DRY 500 е изключително надеждната барабанна сушилня , която осигурява изключителни резултати с най -добра ефективност на пазара, като същевременно се грижи максимално за околната среда и влакната.Инвентарният двигател Eco-Power от ново поколение е най- дълготрайната и мощна технология за ремъци, предлагана на пазара , надградена с 10 години гаранция *. Оборудван със специален меден топлообменник и високо мощен компресор , той увеличава въздушния поток , като същевременно осигурява изключително точно управление на скоростта на въртене на барабана . Безчетковият мотор е 4 пъти по- издръжлив в сравнение със стандартен двигател: намалявайки вибрациите и триенето, той удължава живота на машината и гарантира максимална тишина и отлични резултати за по-дълго време


НУЛЕВО РАЗХИБВАНЕ НА ВОДА

Благодарение на Aquavision , ново разработен начин за изпразване на резервоара за вода , H-DRY 500 може да управлява и използва повторно водата по най-ефективния начин, за да гарантира липса на ненужни отпадъци, като винаги поддържа нивото на водата под контрол.


ПЕРФЕКТНА ХИНИЗАЦИЯ НА ПРАНЕТО

H-DRY 500 е оборудван с функцията Active Dry, специално проектирана с цел да задоволи нуждите ви от освежаващи дрехи. Премахва лошите миризми, микроби, спори и бактерии по естествен начин и нежно се грижи за вашите дрехи , гарантирайки отлични резултати за много кратко време. След 20 минути дрехите ви ще бъдат готови. Това е идеалната програма за хигиенизиране на лични и бебешки дрехи, осигурявайки най-добрата хигиена и грижа за вашето семейство.


Височина с работния плот (см ) 85


Ширина на продукта (см ) 59,6


Дълбочина на продукта (см ) 58,5


Характеристики
Гаранция 1 Година

СИГУРНА
ДОСТАВКА

100% ГАРАНЦИЯ
И КАЧЕСТВО

ПРОФЕСИОНАЛНО
ОТНОШЕНИЕ

Техника Втора Употреба
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

За Контакти