Пералня Gorenje WHP74EPS

Пералня Gorenje WHP74EPS

449.00 лв

(Изчерпан)

Previous

Пералня Bauknecht 8kg W Active 811C

Previous

Пералня Haier HW100-B14876

Пералня Gorenje WHP74EPS

Производител: Gorenje
Код на продукта: WHP74EPS
Наличност: Изчерпан
449.00 лв

Състояние : НОВО С НАРУШЕНА ОПАКОВКА


Марка : Gorenje


Капацитет : 7 килограма


Цвят бял


1400 оборота


Максималени обороти на центрофуга: 1400


Ниво на шум: 76 dB


TotalWeightControl: най-добри резултати от пране с всяко зареждане. Пералните машини Gorenje с технологията SensoCare осигуряват ефективна грижа за прането с минимална консумация на вода и енергия и кратко време на работа. Сензорът за контрол на теглото е особено важен за постигане на тези резултати. Настройва всички параметри спрямо количеството пране в барабана. Гарантира се дълъг експлоатационен живот с добри резултати от измиване.


Програма за хигиенно почистване SterilTub: решението за чисто и свежо пране. Ако прането се пере само при ниски температури, във ваната на пералната машина може да се натрупат бактерии. В резултат на това може да се случи така, че дрехите да имат неприятна миризма след пране. Благодарение на почистващата програма SterilTub вътрешността на пералната машина и пералната вана остават идеално чисти.


Система AquaStop: AquaStop е предпазен механизъм, който предлага високо ниво на защита срещу изтичане на вода. Това включва предпазен клапан на маркуча към крана, поплавък на дъното на ваната за миене и автоматична водна помпа като защита от преливане. В случай на неизправност във водоснабдяването, водният поток се спира от механично устройство.


Родителски контрол: вратата на пералната машина не може да се отвори по време на процеса на пране. С натискане на определена комбинация от клавиши на контролния панел вече не е възможно да се променят дефинираните програми, което предлага допълнителна защита.


Размери в/ш/д в см: 85/59,5/46 

Характеристики
Гаранция 1 Година

СИГУРНА
ДОСТАВКА

100% ГАРАНЦИЯ
И КАЧЕСТВО

ПРОФЕСИОНАЛНО
ОТНОШЕНИЕ

Техника Втора Употреба
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

За Контакти