Пералня с сушилня Bosch Hausgeräte  WNA13440

Пералня с сушилня Bosch Hausgeräte WNA13440

899.00 лв

(В наличност)

Previous

Пералня Siemens WM16W540

Previous

Пералня със сушилня за вграждане Candy CBD 485 D1E/1-S

Пералня с сушилня Bosch Hausgeräte WNA13440

Производител: Hoover
Код на продукта: WNA13440
Наличност: В наличност
899.00 лв

Количество:

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 313.75 лв.

3 x 313.75 лв.

Състояние : НОВО С НАРУШЕНА ОПАКОВКАМарка : BoschКапацитет : 8,5 килограмаЦвят бял

Размери на продукта    ‎59 x 59,8 x 84,8 cm

EcoSilence Drive
Моторът EcoSilence Drive, разработен от Bosch, е особено мощен, издръжлив и тих благодарение на постоянен магнит с най-съвременна задвижваща електроника. Моторът се характеризира с висока енергийна ефективност, скорост и преди всичко много икономична консумация на енергия.

ActiveWater Plus
Сензор за поток и сензор за ниво на водата гарантират, че се използва само действително необходимото количество вода - в зависимост от вида на текстила и количеството пране. Това е, което наричаме безстепенен автоматичен контрол на количеството. В същото време всяка капка се използва ефективно благодарение на постоянното разпределение на вода и пяна във VarioTrommel.

AquaStop
Системата AquaStop се състои от специален входящ маркуч с двойна стена, предпазен клапан и подов съд с поплавък и предлага 100% защита срещу повреда от вода - Bosch гарантира това за целия живот на устройството.

AutoDry
Сензорите за температура и остатъчна влага постоянно измерват температурната разлика и остатъчната влага в прането и по този начин го предпазват от прекомерни температури, прекомерно изсушаване и свиване. Така че вашето пране винаги да е изсушено идеално и нежно. Без значение дали ютия, шкаф или екстра суха.Характеристики
Гаранция 1 година

СИГУРНА
ДОСТАВКА

100% ГАРАНЦИЯ
И КАЧЕСТВО

ПРОФЕСИОНАЛНО
ОТНОШЕНИЕ

Техника Втора Употреба
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

За Контакти