Пералня с горно зареждане Hoover H3TFMQ46TAMCE-84

Пералня с горно зареждане Hoover H3TFMQ46TAMCE-84

329.00 лв

(В наличност)

Previous

Пералня с горно зареждане Candy CST 360D1-84

Previous

Пералня с горно зареждане Privileg PWT A51052

Пералня с горно зареждане Hoover H3TFMQ46TAMCE-84

Производител: Hoover
Код на продукта: H3TFMQ46TAMCE-84
Наличност: В наличност
329.00 лв

Количество:

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 114.82 лв.

3 x 114.82 лв.

СЪСТОЯНИЕ: НОВО С ТРАНСПОРТЕН ДЕФЕКТМарка Hoover

Капацитет 6 килограма

Цвят  Бял


Серията Hoover H-WASH 300 PRO защитава вашите дрехи благодарение на широка гама от програми за грижа за прането. Снабдени с новия инверторен двигател, тези перални машини гарантират перфектната обработка на ежедневното ви пране, като зачитат всички материи и цветове. Постигнете високоефективни резултати – в уюта на вашия дом. С усъвършенстваната Wi-Fi и NFC технология можете да управлявате и контролирате процеса на пране по всяко време директно от вашия смартфон.


Инверторен двигател
Благодарение на новия инверторен двигател получавате най-надеждната и издръжлива производителност, съчетана с най-високата енергийна ефективност на пазара.


ПРОГРАМИ КОЯТО ШТЕДИ ДРЕХИТЕ
Тази серия Hoover предлага широка гама от програми за пране, за да запазите влакната на всичките ви любими дрехи по-дълго, без да жертвате най-добрите резултати от пране.


АВТОМАТИЧНО КОЛИЧЕСТВО
С функцията за автоматично зареждане специални сензори оценяват теглото на прането в рамките на първите 4 минути от цикъла на пране и съответно коригират водата, консумацията на енергия и времето на цикъла на пране.


ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИИ
Програмата Allergy Care е предназначена за премахване на алергени и бактерии от вашето пране чрез повишаване на температурата на пране до 60°C за по-дълъг период от време и удължаване на фазата на изплакване в края. Това е идеалната програма за дезинфекция на нормално и бебешко бельо, осигуряваща най-добрата хигиена за вашето семейство.


H-WASH 300 PRO
Серията Hoover защитава вашите дрехи благодарение на широка гама от програми за грижа за прането. Снабдени с новия инверторен двигател, тези перални машини гарантират перфектната обработка на ежедневното ви пране, като зачитат всички материи и цветове. Постигнете високоефективни резултати – в уюта на вашия дом. С усъвършенстваната Wi-Fi и NFC технология можете да управлявате и контролирате процеса на пране по всяко време директно от вашия смартфон.

Височина 86 см
Широк 40,5 см
Дълбочина 60 см
Тегло 59 кг

Характеристики
Гаранция 1 година

СИГУРНА
ДОСТАВКА

100% ГАРАНЦИЯ
И КАЧЕСТВО

ПРОФЕСИОНАЛНО
ОТНОШЕНИЕ

Техника Втора Употреба
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

За Контакти