Фурна за вграждане Samsung NV75N5641RS

Фурна за вграждане Samsung NV75N5641RS

589.00 лв

(В наличност)

Previous

Фурна за вграждане Midea 65P90E3IX

Previous

Фурна за вграждане SIMFER SMF BO 6019

Фурна за вграждане Samsung NV75N5641RS

Производител: Samsung
Код на продукта: NV75N5641RS
Наличност: В наличност
589.00 лв

Количество:

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 205.56 лв.

3 x 205.56 лв.

СЪСТОЯНИЕ: НОВО С НАРУШЕНА ОПАКОВКАМарка Samsung  

Капацитет 75 л

Цвят  Сив


Насладете се на гъвкавостта на готвенето на различни ястия с Samsung Dual Cook Flex. Отворете горната половина, за да използвате горната зона за по-малки ястия. Лесен достъп до горната зона, докато готвите различни храни, без загуба на топлина в долната зона. Или можете да отворите цялата врата, когато използвате цялата фурна.


Лесно можете да използвате едновременно горната и долната зона с различни температурни и времеви настройки, за да постигнете оптимални резултати от готвенето и в двете зони, без да губите топлина или да възпрепятствате готвенето в долната зона. По този начин можете ефективно да готвите различни ястия и да се насладите на най-добрия вкус.


Спестявате време и енергия, докато готвите. Използвайки само горната половина, можете да намалите времето за приготвяне на храна с 22% и да използвате 21% по-малко енергия в сравнение със загряване на цялата фурна.


Системата за каталитично почистване ви помага да поддържате фурната чиста. Каталитичната облицовка на гърба на фурната абсорбира мазнината от пръски и изтичане на мазнини по време на готвене. Така че се почиства сама, без никаква упорита работа или скъпи почистващи продукти.


Пригответе повече и по-големи ястия в огромната фурна със 75 литра капацитет. Тя отваря повече възможности за домашно приготвяне на храна. Можете да приготвите много различни ястия заедно, като например всичко, от което се нуждаете за парти. Или може лесно да поставите големи продукти, като огромна цяла пуйка, за семейно събиране.


Направете дома си по-енергийно ефективен и намалете сметките си за електричество. Можете да използвате цялата фурна и все пак да се радвате на изключителна енергийна ефективност клас А+ с режима Еко конвекция. Възползвайки се от комфорта на много голямо и гъвкаво пространство на фурната на Samsung.


Поставяйте и изваждайте нещата от фурната много по-лесно. Телескопичната релса се плъзга навътре и навън гладко, почти без усилие, дори ако използвате големи или тежки тави. Тя създава много по-малко триене, затова много по-лесно се зарежда и разтоварва. И можете да разбърквате, обръщате и подправяте ястието си без да разлеете и капка.


Започнете да готвите по-бързо. Използвайки горни, долни и конвекционни нагреватели, фурната се загрява бързо, така че можете да започнете да готвите по-бързо.


Височина    59.5 cm
Ширина    59.5 cm
Дълбочина    57 cm
Тегло    41.7 Kg

Характеристики
Гаранция 1 година

СИГУРНА
ДОСТАВКА

100% ГАРАНЦИЯ
И КАЧЕСТВО

ПРОФЕСИОНАЛНО
ОТНОШЕНИЕ

Техника Втора Употреба
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

За Контакти