Втора Употреба Кафемашина Delonghi Dolce Gusto Colors Edg355.b1

Втора Употреба Кафемашина Delonghi Dolce Gusto Colors Edg355.b1

79.00 лв

(В наличност)

Previous

Втора Употреба Кафемашина AEG KF7800

Previous

Нова Кафеварка Tec Star 1.25L

Втора Употреба Кафемашина Delonghi Dolce Gusto Colors Edg355.b1

Код на продукта: Edg355.b1
Наличност: В наличност
79.00 лв
- Гъвкава: Насладете се на интелигентната NESCAFÉ Dolce Gusto капсулна система с голямо разнообразие от топли и студени напитки в над 30 различни вкусни разновидности на еспресо, лате, макиато, капучино, чай и какао.
  - Бърза: Благодарение на специалният алуминиев термичен блок,  Dolce Gusto може да приготви топли напитки бързо и без дълго чакане.
   - Интелигентна: С помощта на LED табло за управление можете да регулирате количеството на водата и лесно да приготвите любимото си питие в голяма XL чаша за кафе с до 15 бара налягане на помпата с линия за набиране с препоръката на капсулата.Просто поставете капсулата, изберете дозировка (до 300ml XL) и натиснете лостчето - mашината спира автоматично след подготовката на напитката.
   - Цветна: В допълнение към уникалния си дизайн, можете да се насладите на различни цветове на една и съща кафемашина - всяка машина е оборудвана с три цветни вложки в червено, оранжево и жълто!
   - Лесна за използване: De'Longhi Dolce Gusto EDG 355.B1 притежава магнитна капсула не само е изключително лесна и удобна за използване, но от миялните машини и регулируема по височина прокапе и особено бързо и лесно почистване
   - Енергоспестяващият еко-режим автоматично изключва устройството, ако не се използва повече от 1 минута, което означава, че машината постига клас на енергийна ефективност А.
   - Ароматно-запечатани капсули: Специално запечатаните капсули запазват свежестта на кафето, така че всеки път можете да се насладите на ароматна чаша.
Характеристики
Тип монтиране Стандартно
Тип продукт Кафемашина за капсули Dolce Gusto, 15 бара.
Размер 17,6x21,5x37,1cm
Цвят Черен
Енергиен клас А+
Тагове: Кафемашини

БЕЗПЛАТНА
ДОСТАВКА

100% ГАРАНЦИЯ
И КАЧЕСТВО

ПРОФЕСИОНАЛНО
ОТНОШЕНИЕ

Техника Втора Употреба