Магнит вентил (клапан) модел 25021116 за кафе автомат Bianchi, Saeco

Магнит вентил (клапан) модел 25021116 за кафе автомат Bianchi, Saeco

10.00 лв

(В наличност)

Previous

Клапан модел Vestel 30023393

Магнит вентил (клапан) модел 25021116 за кафе автомат Bianchi, Saeco

Код на продукта: 25021116
Наличност: В наличност
10.00 лв

За кафе автомат модел :  Bianchi, Saeco


Характеристики
Тип продукт Клапан за кафе автомат
Тагове: клапан

За Контакти