Мотор за пералня Elektro Helios TF 1275E

Мотор за пералня Elektro Helios TF 1275E

25.00 лв

(В наличност)

Previous

Мотор за пералня Elektra Bregenz WAFN 71426

Previous

Мотор за пералня Husqvarna-Electrolux QW18805

Мотор за пералня Elektro Helios TF 1275E

Код на продукта: TF 1275E
Наличност: В наличност
25.00 лв

За пералня Elektro Helios TF 1275E.


Характеристики
Тип продукт Мотор за пералня

За Контакти