Всички обявени цени в елекронния магазин са крайни, в български лева и с включен ДДС.

Начини на плащане:

1. Плащане по банков път

Банка: ДСК
IBAN: BG11 STSA 93 00 00 28 74 44 84


Горепосочената сметка е в български лева.Като основание за плащане: избраният от Вас модел или номер на документа.
ЗАБЕЛЕЖКА: Вашата поръчка няма да бъде изпълнена до момента в който, не бъде получена сумата от поръчката в баковата сметка на фирмата.

2. Наложен платеж

Стойността на Вашата поръчка се заплаща на куриера, който ви доставя стоката.
Ако изрично е написано в сайта, че съответният продукт е с безплатна доставка за България, вие ще заплатите само стойността на стоката.

- Ако е фиксирана точна стойност на транспорта, то към цената на поръчания продукт трябва да добавите обявената цена на транспорта. Така получавате окончателната сума, която ще платите на куриера при получаване на стоката.
/ Пример: Поръчвате стока на стойност 180 лева. Обявена е цена на транспорта 20 лв. за България. Окончателната цена, която ще заплатите на куриера е 200 лева.

- Ако в секцията стойност на транспорта стои текст: Доставка с куриер, това означава, че транспортната услуга не е фиксирана и зависи от обема, теглото на пратката, както и от населеното място, което е посочено.

- При поръчка на 3 и повече устройства в една поръчка, то стойността на транспорта НЕ Е автоматичен сбор от стойностите на транспорта посочени на всяка една поотделно. В този случай, с Вас ще се свърже наш служител, който ще осигури най – изгодни условия, при които стоката ще бъде доставена при Вас.

3. Покупка на изплащане/стоков кредит


ПРОДАЙБГ ООД предоставя стоки на изплащане посредством БНП Париба Лични Финанси.

Повече подробности може да разберете и прочетете,като използвате бутона "Купи на Кредит" намиращ се по всеки продукт.